Læs mere, hvis du har brug for rengøring på Østerbro

Hvis du bor på Østerbro og søger et rengøringsfirma, som kan varetage din rengøring,

så du får et rent og pænt hjem, så er det oplagt at kontakt os, da vi er blandt de mest fleksible rengøringsfirmaer i København.

Vi har fokus på at give dig præcis den rengøring på Østerbro, som dit hjem har brug for, så du ikke selv skal tænke på det.

Takket være en række meget forskellige kunder, har vi igennem tiden opbygget en god viden om de mange forskellige ønsker og behov, som du kan have.

Det betyder med andre ord ikke noget, om du er en travl forretningsmand, som ikke har tid til at støvsuge, eller om du er en ældre dame, der gerne vil have pudset vinduerne, så du kan nyde udsigten. Hos DetVarDetMinVen tager vi os nemlig godt af alle vores kunder, uanset deres rengøringsbehov. Vi sørger altid for at gennemgå hjemmet grundigt, så du er sikker på, at rengøringen på Østerbro bliver gennemført og nøjagtig.

Klik selv ind på vores kontaktside, hvor du kan skrive direkte til vores rengøringsfirma omkring din ønskede rengøring på Østerbro. Vi kan hurtigt komme med et tilbud, der tager højde for boligens størrelse og antal værelser. Hvis du gerne vil have mere præcise priser, kommer vi naturligvis gerne ud og snakker nærmere om mulighederne.

Book online direkte

LAV EN AFTALE


Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

Loading...