Billigste rengøring til kontorer

Enhver form for billig rengøring tilbydes:

  • Standard rengøring (støvsugning, gulvvask, afstøvning inventar tv, omfattende rengøring køkken og badeværelser):
      • med brug af vores grønne/økologiske rengørings midler, fra 202 kr.*/timen ekskl. moms. (+ 19 kr. faktureringsgebyr)

Vi kører indenfor København og omkringliggende områder (op til 30 km) inkluderet i prisen.

Vi yder service på stedet og tilpasser os til klientens ønsker om tid.  Vi tilbyder Københavns billigste privat rengøring. Vi kan bestilles via telefon, e-mail eller personligt. Vi garantere høj kvalitet og er åben for alle kommentarer.

*Denne pris kræver minimum 120 timers arbejde om måneden.

Få nemt rengøringen på kontoret klaret

Leder I efter en anden løsning til rengøring af jeres kontor? Så kan vi hjælpe jer. Hos Det Var Det Min Ven har vi gennem mange år specialiseret os i at tilbyde kvalitetsløsninger i forhold til rengøring. Det er lige meget, om I har brug for at hyre os en enkelt gang til at gøre hoverent, eller om I har brug for en fast aftale, hvor vi kommer dagligt eller ugentligt og gør rent. Vi kan hjælpe jer lige gyldigt, hvilken aftale I leder efter.

Hos Det Var Det Min Ven lægger vi vægt på effektivitet, pålidelighed og troværdighed. Mange kontorer har papirer med følsomme oplysninger liggende og dyre computere stående. Når I giver jeres nøgler til et rengøringsfirma, er det derfor vigtigt, at det er et firma, som I kan stole på. Det kan I på os. Vi ansætter kun de bedste medarbejdere i branchen.

Book kontorrengøring via nettet

Noget af det, der adskiller os fra andre rengøringsfirmaer er, at det hos os er muligt at booke rengøring via nettet. Det er dermed en meget nem og pålidelig løsning. Du kan både booke kontorrengøring til en enkelt gang eller lave en fast aftale med os via nettet. Det er op til dig.

Når du booker via nettet, indtaster du, om det skal være erhvervsrengøring eller privat rengøring. Når det er kontorrengøring, hører det under erhverv. Så skal du vælge, hvor mange timer du har brug for rengøring. Det kan være svært at vurdere, men kom med et kvalificeret gæt, så kan vi altid justere hen ad vejen. Endelig skal du selvfølgelig også vælge, hvornår du gerne vil have gjort rent. Når det er på et kontor, vil det smarteste være, at det enten er, før I møder ind på kontoret, eller efter I er gået hjem. Det er op til dig, hvornår det passer bedst.

Vi har valgt at lave onlinebestilling for at give dig den mest fleksible løsning. På den måde behøver du ikke at tænke over, hvad vores telefontid. Du kan på alle tider af døgnet gå ind på vores hjemmeside og bestille rengøring.

Fast lav pris

Udover at have et smart onlinebestillingssystem har vi også nogle af markedets billigste priser. Hvis ikke det er de billigste priser. Det gør, at du kan få billige kontorrengøring til din virksomhed. Hvis du gerne vil spare nogle penge på virksomhedens budget, er det derfor en god ide at få os til at gøre rent.

Selvom det er billig rengøring, er det dog på ingen måde rengøring af en dårlig kvalitet. Vi lægger meget vægt på at kunne yde den bedste rengøring overhovedet. Det vil sige en grundig rengøring, hvor vi kommer ud i alle kroge. Når man skal gøre rent, er det vigtigt at kunne tænke kreativt. Støv og snavs kan nemlig lægge sig på selv de mest umulige flader, og det handler derfor om at kunne finde frem til dem, så dit kontor fremstår skinnende rent.

Vær sikker på en god service

Hos os kan du være sikker på at få en god service. Vi bestræber os altid på at leve op til alle krav og gøre rent, så der ikke er en finger at sætte på det. Har du alligevel nogle spørgsmål, eller har du noget, du gerne vil gøre os opmærksom på, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan være på mail eller telefon. Vi gør altid vores bedste, men er der noget, du ikke er tilfreds med, kan vi kun gøre det anderledes, hvis du fortæller os det.

Vi har base i København, men gør rent på en stor del af Sjælland i en radius af 50 kilometer fra hovedstaden.

Book online direkte

LAV EN AFTALE


Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

Loading...