Indeklimaet på kontoret påvirkes i høj grad af rengøringen, og hvis du vil minimere risiciene for sygdom hos dine medarbejdere, kan du med fordel investere i professionel kontorrengøring – og hvorfor ikke vælge Københavns måske billigste firma?

Hos Det Var Det Min Ven servicerer vi det københavnske erhvervsliv med effektiv og grundig kontorrengøring, så medarbejderne får de bedst mulige betingelser at arbejde under. Vi målretter rengøringen efter dine specifikke behov, vi dækker området omkring Storkøbenhavn i en radius af 50 km og vi udfører vores arbejde til en favorabel pris, så alle kan være med – et sundt indeklima er nemlig alle forundt.

Kvalitet er et afgørende punkt, når det kommer til kontorrengøring og indeklima, men det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed og fra kontor til kontor, hvad der er vigtigst og hvor ofte, der skal gøres rent. Af den årsag har vi ikke udviklet en standardiseret rengøringsplan, men arbejder i stedet ud fra individuelle behov. Vi sammensætter rengøringen i tæt samarbejde med dig, så du får det præcis, som du ønsker.

Ord som stabilitet og fleksibilitet vægter højt hos Det Var Det Min Ven, og vi arbejder med en smal ledelse, der har personlig erfaring fra rengøringsbranchen samt en stabil medarbejderstab, der værdsætter deres arbejde og kollegaer højt. Det betyder, at du møder de samme smilende mennesker på kontoret hver gang, og ikke mindst at de ved præcis, hvordan rengøringen skal foregå.

✓ Tillid og respekt er udgangspunktet

Den individuelle rengøringsløsning er omdrejningspunktet for vores arbejde, mens kundens fulde tilfredshed er målet for alt, hvad vi gør. Begge dele går vi til med respekt og et ønske om gensidig tillid overfor hinanden og vores kunder – i kombination med god kommunikation er det nemlig altafgørende for et godt samarbejde.


Tilliden kommer til udtryk, når du overlader kontorlandskabet til os. Vi sørger for, at det som udgangspunkt er det samme personale, der møder ind hver gang, ligesom den enkelte medarbejder hos Det Var Det Min Ven behandler din ejendom med største varsomhed. De medarbejdere, du møder på kontoret, er alle uddannede inden for branchen, og vi arbejder med løbende efteruddannelse og forebyggelse af arbejdsrelaterede skader, så du kan have fuld tillid til, at vi passer på – på dig, på dit indeklima og på vores ansatte.

Respekten ser du i den måde, hvorpå vi omgås hinanden, dine ejendele og vores opgaver, når vi gør rent. Vi har en stor indbyrdes respekt for fagligheden, ligesom vi respekterer kunden og dennes virksomhed. Sidst men ikke mindst har vi stor respekt for miljøet, og derfor bruger vi udelukkende økologiske og miljøvenlige produkter, der ikke skader indeklimaet og medarbejdernes velvære.

✓ Få et godt indeklima

Et rent kontor giver et godt indeklima og et sundt arbejdsmiljø, ligesom det minimerer risikoen for unødvendig sygdom hos dine medarbejdere. Kontorpladserne besøges ofte af mange mennesker i mange timer, og det betyder, at hygiejnen er under konstant pres, ligesom dørhåndtag og tastaturer der berøres mange gange i løbet af en dag. Derfor er det som virksomhed vigtigt at prioritere kontorrengøringen.


Et dårligt indeklima er blandt andet karakteriseret ved et højt indhold af støv i luften, og det kan give symptomer som irritation i øjne, næse og luftveje, ligesom et dårligt indeklima kan føre til træthed, hovedpine og koncentrationsbesvær. Heldigvis er det forholdsvis let at kommet støvet til livs – det kræver bare grundig og jævnlig støvsugning i kombination med aftørring af alle flader. Vores spidskompetencer.

Hos Det Var Det Min Ven har vi specialiseret os i kontorrengøring, og vores medarbejdere modtager grundig træning og oplæring i de specifikke opgaver, de skal varetage. På den måde kan de løse dem effektivt dag efter dag, og du kan sikre dine medarbejdere et indeklima, der ikke påvirker deres effektivitet eller velvære negativt.

Udover støvfaktoren spiller kemikalier også en afgørende rolle for indeklimaet, og derfor skal du sørge for god udluftning på arbejdspladsen, ligesom de anvendte rengøringsprodukter ikke må indeholde parfume, organiske opløsningsmidler eller andre skadelige kemiske stoffer – og det gør de naturligvis ikke hos Det Var Det Min Ven.

Et sundt indeklima kræver også en fælles indsats fra de ansatte. Medarbejderne skal inkorporere en oprydningskultur, hvor den enkelte fjerner eget rod, skrald og skidt. Det efterlader et ryddeligt og rart arbejdsrum, og det gør det nemmere for rengøringspersonalet at sørge for en grundig rengøring på hele kontoret.

Er professionel kontorrengøring pengene værd?

Forestiller du dig, at dine medarbejdere selv kan håndtere den daglige rengøring på kontoret, så overvej følgende, inden du beslutter dig: 1) hvad ville dine medarbejdere sige til at rengøring blev en del af deres ansættelse, og 2) har dine medarbejdere styr på lovmæssige krav, helbred, hygiejne og velvære?

Svarene er næppe positive, og netop af den grund kan det betale sig at bruge et professionelt rengøringsfirma til at klare kontorrengøringen. Men der er flere gode grunde – effektiv kontorrengøring er nemlig en investering med målbar effekt på produktiviteten og arbejdsglæden, fx:

– bliver de ansatte mindre syge og mere energiske, når støv, snavs, bakterier og allergener er væk

– øges arbejdsglæden og koncentration, når kontoret er ryddeligt og rengjort

Samtidig sender du dine kunder og ansatte et stærkt signal om en sund og professionel virksomhed, der bekymrer sig om medarbejdernes velvære. Den specifikke rengøringsplan udarbejdes i tæt samarbejde med dig, og vi tager højde for alt fra lovkrav og miljø til sundhed, velvære og sikkerhed.

Hvor meget koster kontorrengøring?

Prisen for kontorrengøring varierer fra virksomhed til virksomhed, men hos Det Var Det Min Ven har vi valgt at lægge os i den prisvenlige ende af markedet, og dét uden at gå på kompromis med det afgørende punkt for et godt samarbejde: kvaliteten.

Vi lever af tilfredse kunder, og derfor udfører vi vores arbejde ned til mindste detalje hver eneste gang, og vi ved, at kvalitet er altafgørende. Samtidig er vi bevidste om, at prisen naturligvis spiller en rolle for dit budget, og vi mener, at billig kontorrengøring sagtens kan gå hånd i hånd med kvalitet og effektivitet, hvis man er opmærksom på sine medarbejdere, deres uddannelse og de produkter, der anvendes – og det er vi hos Det Var Det Min Ven.

Vi sørger for, at skriveborde, mødelokaler og kontorgange fremstår rene og indbydende, og vi finder altid en løsning, der passer til kundens specifikke behov. Transport er inkluderet i prisen, og vi dækker hele hovedstaden samt oplandet i en radius af 30 km. fra Storkøbenhavn, så hvis din virksomhed ligger i nærheden, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Book online direkte

LAV EN AFTALE


Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

Loading...

Online booking gør rengøring til en leg

Det er hårdt arbejde at stå i spidsen for en virksomhed, og det er ikke altid let at finde tid til at ringe til rengøringsselskabet, sidde i telefonkø og snakke frem og tilbage med en servicemedarbejder, der forsøger at spore sig ind på dine ønsker.

Den udfordring har vi taget op, og derfor har vi skabt et online bookingsystem, som en lang række af vores faste kunder anvender kontinuerligt, når de skal bestille ekstra rengøring. Nye kunder er også glade for systemet, der gør det muligt at booke både engangsrengøring og faste aftaler. Det er let og ligetil, og det gør rengøringen til en leg.

Er du usikker på, om Det Var Det Min Ven er den rette samarbejdspartner for dig, kan du booke os til en enkelt kontorrengøring, hvor du kan se, hvad vi evner inden for den fastsatte tid. Det kan også tænkes, at kontoret trænger til en grundig forårsrengøring, der kommer udover den daglige rengøring, og det ordner vi også gerne. Alternativt har du måske fået brug for et professionelt firma, der kan håndtere kontorrengøring til en fair pris. Uanset hvilke behov du har, kan du bestille rengøring på nettet, og så snart du har indtastet firmanavn og adresse, noteret hvad der skal gøres rent og hvor længe det skal tage samt godkendt din bestilling, er ordren sendt af sted. Når dag og tidspunkt oprinder, møder vores rengøringspersonale op på den respektive adresse, så kontorlandskabet kan få med kost og spand.

Er du ikke så glad for tanken om at bestille rengøring på nettet, er du mere end velkommen til at ringe til vores kundeservice på tlf. +45 91 40 80 91 eller sende en mail på info@dvdmv.dk. Her får du personlig rådgivning og hjælp til at træffe de rette valg.

Hvor tit skal kontoret gøres rent?

Der findes ikke et endegyldigt svar på, hvor ofte du bør gøre rent på kontoret, fordi det veksler fra virksomhed til virksomhed. Først og fremmest afhænger det af antallet af mennesker, der hver dag går ind og ud af kontoret, sidder ved skrivebordene, bruger computerne, laver mad i køkkenet og ikke mindst bruger toiletterne. Har du kun 5 ansatte på kontoret, er det lettere at holde skidt, snavs og bakterier på et minimum, men har du derimod 100 medarbejdere, kan det hurtigt blive nødvendigt med hyppigere rengøring.

Helt grundlæggende kan man sige, at det vigtigste er at holde arbejdsstedet så rent, at der ikke opstår gener for hverken personale eller kunder, og ifølge Arbejdstilsynet betyder det, at støv og snavs skal holdes på et passende lavt niveau. Og hvad er så et passende lavt niveau? Det er svært at sige, når vi ikke har set dit kontor, men vi hjælper dig meget gerne med at udarbejde en rengøringsplan, hvor vi kommer ud i alle krogene i det omfang, det er nødvendigt for både indeklima og velvære.

En rengøringsplan indeholder en udførlig beskrivelse af, hvad der skal gøres rent, hvordan det skal gøres og hvornår. Med den i hænderne kan vores rengøringspersonale håndtere kontorrengøringen i din virksomhed ned til mindste detalje, og hvis der skulle opstå sygdom, så en anden må træde ind, er det let at overlevere opgaven internt. Kort sagt er rengøringsplanen et uundværligt værktøj for både os og dig.

Hos Det Var Det Min Ven tilbyder vi både at være din faste rengøringspartner, der kommer på kontinuerlig basis, fx hver dag, en gang om ugen eller en gang om måneden, men vi tilbyder også omfattende engangsrengøring, hvis kontorlandskabet skal have en grundig hovedrengøring, eller hvis dit eget rengøringspersonale holder ferie. Du bestemmer – vi udfører opgaven.

Hårdtarbejdende, grundige og diskrete

Som professionelt rengøringsfirma med speciale i erhvervs- og kontorrengøring ved vi, at diskretion er essentielt for et godt samarbejde. Ren samvittighed er vores varemærke, og vi arbejder kun med dygtige, pålidelige og hårdtarbejdende folk, der hver dag møder på arbejde for at yde deres bedste. Vi forstår, at det er et spørgsmål om tillid, når du lukker udefrakommende rengøringspersonale ind i din virksomhed, og vores medarbejdere lever derfor op til alle krav om diskretion.

Et rent kontormiljø er vigtigt for både trivslen, produktiviteten og koncentrationen, og vi går derfor til alle opgaver med stor grundighed og præcision. Vi udfører de aftalte opgaver til tiden, og hvis du oplever fejl eller mangler, skal du endelig kontakte os med det samme, så vi kan få rettet op på misforståelsen. Det samme gør vi den anden vej rundt, hvis vi oplever, at rengøringen med tiden bliver mere omfattende og ikke længere kan udføres inden for den aftalte tidsramme. Faglig dialog og god kommunikation er afgørende for det gode samarbejde.

Det Var Det Min Ven er specialister i kontorrengøring, og vi tilbyder blandt andet:

– Daglig rengøring

– Ugentlig rengøring

– Månedlig rengøring

– Hovedrengøring

– Enkeltstående rengøringsopgaver

Er du usikker på, om vi er den rette samarbejdspartner for dig, så tøv ikke med at kontakte os for et tilbud og et uforpligtende møde. Du kan ringe til vores kundeservice på tlf. +45 91 40 80 91 eller sende en mail på info@dvdmv.dk.

Har du allerede besluttet dig, er du også velkommen til at benytte vores online bookingsystem til at bestille din rengøring.

Stort eller lille kontor?

Størrelsen på dit kontorlandskab er ikke afgørende for vores grundighed. Vi samarbejder med alle størrelser af både virksomheder, foreninger og institutioner, og vi sørger for en rengøringsplan, der passer til de enkelte behov.

Er det ikke kontinuerlig rengøringshjælp, du er på udkig efter, så tilbyder vi også hovedrengøring hos Det Var Det Min Ven, og du er velkommen til at bestille online, hvis du ved, hvad du vil have. Ved du det ikke, kan du i stedet kontakte os på tlf. +45 91 40 80 91 eller sende en mail på info@dvdmv.dk – her kan du få personlig vejledning, så du er sikker på at vælge den rigtige løsning.

Den store fleksibilitet vi tilbyder, er en af vores største forcer, når det kommer til kontorrengøring. Du kan bestille når som helst, du måtte ønske det, og vi kan gøre rent på det tidspunkt af døgnet, hvor det forstyrrer dig og dine medarbejdere mindst muligt.

Mangler du effektiv kontorrengøring i København eller omegn – og vil du gerne have fleksibilitet, grundighed og høj kvalitet – så skal du endelig kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Stort eller lille kontor?

Størrelsen på dit kontorlandskab er ikke afgørende for vores grundighed. Vi samarbejder med alle størrelser af både virksomheder, foreninger og institutioner, og vi sørger for en rengøringsplan, der passer til de enkelte behov.

Er det ikke kontinuerlig rengøringshjælp, du er på udkig efter, så tilbyder vi også hovedrengøring hos Det Var Det Min Ven, og du er velkommen til at bestille online, hvis du ved, hvad du vil have. Ved du det ikke, kan du i stedet kontakte os på tlf. +45 91 40 80 91 eller sende en mail på info@dvdmv.dk – her kan du få personlig vejledning, så du er sikker på at vælge den rigtige løsning.

Den store fleksibilitet vi tilbyder, er en af vores største forcer, når det kommer til kontorrengøring. Du kan bestille når som helst, du måtte ønske det, og vi kan gøre rent på det tidspunkt af døgnet, hvor det forstyrrer dig og dine medarbejdere mindst muligt.

Mangler du effektiv kontorrengøring i København eller omegn – og vil du gerne have fleksibilitet, grundighed og høj kvalitet – så skal du endelig kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Bagom Det Var Det Min Ven

Historien om Det Var Det Min Ven startede for mange år siden, da vi havde et ønske om at hjælpe familier med at få arbejdsliv, familieliv og fritid til at gå op i en højere enhed ved at overtage rengøringen på hjemmefronten. Med tiden udviklede forretningen sig, og erhvervsrengøring kom til at fylde mere og mere for i dag at være det område, vi primært fokuserer på – herunder kontorrengøring.

Vi har base på Strandgade 4A i København, og vores kunder befinder sig enten i hovedstaden eller i en radius af 50 km herfra, hvad enten det er nord, syd eller vest for byen. Medarbejderne hos Det Var Det Min Ven har vidt forskellige ruter hver dag, og derfor er det enkelt og let for os at passe din virksomhed ind, hvis du ønsker effektiv kontorrengøring til en skarp pris.

Målet hos Det Var Det Min Ven er at tilbyde den enkelte kunde en individuel rengøringsløsning, der lever op til alle krav om kvalitet, effektivitet og diskretion, og med en lang række af trofaste og pålidelige medarbejdere, kan vi tilbyde netop det.

Vælger du os som din samarbejdspartner får du blandt andet:

– Grundig og effektiv rengøring efter dine ønsker

– En individuel rengøringsplan udviklet i samarbejde med dig

– Et engageret og smilende rengøringspersonale på gangene

– Kontorrengøring til en favorabel pris

– Stor fleksibilitet og medbestemmelse

– Garanti for god service og høj kvalitet

– En professionel samarbejdspartner

Hver og én af vores medarbejdere arbejder med stor professionalisme og med øje for detaljerne, så du får en god rengøringsoplevelse hver gang. Når vi arbejder med mennesker er det uundgåeligt, at der vil ske fejl eller misforståelser, men når det sker, arbejder vi hurtigt og professionelt på at løse dem – og ikke mindst forebygge at det sker igen.

Hvorfor vælge os som rengøringspartner?

Udbudet af hænder til kontorrengøring i København er massivt, og derfor spørger du måske dig selv, hvorfor du skal vælge Det Var Det Min Ven frem for en anden virksomhed. Svaret består ifølge os af flere forskellige ting, som vi hellere end gerne vil uddybe for dig. 


For det første har vi en lang række af københavnske virksomheder som kunder i dag, og her oplever vi fuld tilfredshed med vores services. Vi udfører vores opgaver til tiden og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Som tidligere nævnt kan der opstå fejl, når man arbejder med mennesker, men når det sker, så løser vi dem naturligvis, så alle bliver tilfredse.

For det andet arbejder vi hurtigt og effektivt, så du ikke skal afsætte en undseelig mængde af timer til rengøringen, og vi undgår så vidt muligt at forstyrre dine medarbejdere i deres daglige rutiner. 

For det tredje har vi hos Det Var Det Min Ven en pålidelig medarbejderstab, der trives ikke bare i organisationen og med hinanden, men også med deres arbejde, og det betyder, at du altid møder et smilende og serviceminded rengøringspersonale på dit kontor, der yder en formidabel indsats med største diskretion.

Sidste men ikke mindst er vi blandt de billigste leverandører af kontorrengøring i København, og der er derfor gode chancer for, at du kan spare penge på rengøringsbudgettet ved at vælge os.

Du får altså:

– Høj kvalitet for få penge

– Stor fleksibilitet tilpasset dine behov

– God kundeservice og et smilende rengøringspersonale

– Mulighed for online bestilling

Hos os betyder det alverden, at vi kan udføre vores arbejde med stor præcision og efter aftale hver eneste gang, så du får en god oplevelse og et sundt indeklima på kontoret. Vi hjælper dig gerne med at udvikle en effektiv rengøringsplan, så vi kommer helt ud i krogene, og vi kommer også gerne med gode råd til, hvordan og hvornår specifikke områder skal rengøres, så radiatorer og lamper ikke går til i støv.

Vil du høre mere om dine muligheder for effektiv kontorrengøring hos et af Københavns billigste rengøringsfirmaer, så tøv ikke med at tage kontakt. Du kan ringe på tlf. +45 91 40 80 91, hvis du ønsker at tale med en kundeservicemedarbejder, eller du kan sende en mail på info@dvdmv.dk med dine spørgsmål, så vender vi tilbage hurtigst muligt.