Billigste rengøring til erhverv

Enhver form for billig rengøring tilbydes:

  • Standard rengøring (støvsugning, gulvvask, afstøvning inventar tv, omfattende rengøring køkken og badeværelser):
      • med brug af vores grønne/økologiske rengørings midler, fra 182 kr.*/timen ekskl. moms. (+ 19 kr. faktureringsgebyr)
  • Rengøring efter renoveringer.
  • Vi tilbyder strygning af klients behov og ønsker.

Vi kører indenfor København og omkringliggende områder (op til 30 km) inkluderet i prisen.

Vi yder service på stedet og tilpasser os til klientens ønsker om tid.  Vi tilbyder Københavns billigste privat rengøring. Vi kan bestilles via telefon, e-mail eller personligt. Vi garantere høj kvalitet og er åben for alle kommentarer.

*Denne pris kræver minimum 140 timers arbejde om måneden.

Kvalitets erhvervsrengøring – hurtigt og effektivt

Hvis du leder efter en kvalitetsløsning i forhold til rengøring af din virksomhed, hvor det bliver gjort pålideligt, hurtigt og effektivt, bør du løse mere her. Vi kan nemlig tilbyde dig alt det plus meget mere i Det Var Det Min Ven. Vi sætter en ære i at udføre vores arbejde hurtigt og korrekt. Den virksomhed vil derfor være skinnende ren, når medarbejderne møder ind igen, og når kunderne kommer. Det er vigtigt at have en flot virksomhed både over for medarbejdere og kunder. Når virksomheden er ren, og rengøringen fungerer, får både medarbejdere og kunder bare et bedre indtryk af virksomheden, end hvis der er rodet eller snavset.

Hvad adskiller os fra andre rengøringsfirmaer?

Men alt det kan jeg også få hos nogle andre, tænker du måske. Og det er rigtigt, at der findes mange andre firmaer, der også både er pålidelige og effektive. Det vi kan tilbyde dig ekstra er muligheden for at bestille rengøring via nettet. Det er en virkelig smart mulighed, der sparer dig for meget tid i forbindelse med at skulle sætte en rengøringsaftale op. Du kan både lave en aftale om, at vi skal komme og gøre din virksomhed ren en enkelt gang. Det kan være, at I skal have gjort forårsrent. Du kan også lave en fast aftale med os.

På vores hjemmeside kan du gå ind og vælge, om det er en virksomhed eller hos en privatperson, der skal gøres rent. Når det er erhvervsrengøring, du skal have udført, vælger du selvfølgelig virksomhed. Derefter skal du vælge, hvor mange timer du har brug for rengøring, og hvilket tidspunkt du vil have gjort rent på. Du skal selvfølgelig også indtaste dit firmanavn og adresse, men så er din bestilling faktisk klar, og du kan regne med, at der er nogle af vores folk, der møder op i virksomheden på det aftalte tidspunkt.

Vi anser det som en af vores største styrker, at du altid har mulighed for at bestille rengøring hos os. Du havner aldrig i en telefonkø, og du kan bestille rengøringen på alle tidspunkter af døgnet. Hvis du sidder og ordner praktiske ting til virksomheden om aftenen, kan du derfor sagtens bestille rengøring på det tidspunkt.

Effektiv rengøring til en billig pris

Udover at vi kan tilbyde dig en helt enestående nem måde at bestille på, kan vi også tilbyde dig en meget fair pris på rengøringen. Vi har en af de laveste, hvis ikke den laveste pris på erhvervsrengøring på markedet. Hvis du gerne vil spare nogle penge på budgettet, er det derfor også en god ide at vælge os.

Selvom vi gør rent billigt, betyder det dog på ingen måde, at det ikke er en rengøring af bedste kvalitet. Vi lever af tilfredse kunder og gør derfor vores yderste for, at der bliver fuldstændig rent og skinnende i din virksomhed, hver gang vi er forbi. Hvis du har nogle spørgsmål til rengøringen, eller der er noget, du er utilfreds med, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil meget gerne besvare dine spørgsmål, og hvis der er noget, du er utilfreds med, kan vi selvfølgelig kun gøre det bedre, hvis du fortæller os, hvad det er.

Mange tilfredse kunder i Københavnsområdet

Det er heldigvis sjældent, at der er problemer med kvaliteten af vores rengøring. Det kan alle vores tilfredse kunder tale med om. Vi har nemlig rigtig mange glade kunder i Københavnsområdet. Det er både private og erhvervskunder. Vi kører ud til alle i en radius af omkring 50 kilometer fra København. Selvom vi er placeret i hjertet af København, gør vi rent på et stort område af Sjælland.

Kundeudtalelser

Book online direkte

LAV EN AFTALE


Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

Loading...