Driver du erhverv på Amager, og har behov for rengøring. Så er vi hos DetVarDetMinVen (DVDMV) altid klar til give et godt tilbud på dette.

Hos DVDMV tilbyder vi kontorrengøring til alle slags erhverv og meget andet i samme stil. Vi giver garanti for at efterlade jeres virksomhed flot og rent hver gang, så I kan møde motiveret og være effektive ved udførelsen af jeres opgaver næste dag. Vi leverer altid et topprofessionel stykke arbejde, der lever op til dine behov og ønsker. Vores rengøringsteam er super erfarnt, og ved hvad der skal til, og ved hvor essentielt det er, at kunden og kundens behov altid er i fokus.

Vi dækker hele Amager, så uanset om I har adresse i Dragør, Kastrup, Tårnby, i Ørestaden eller i Sundby, så kommer vi gerne med et tilbud til din rengøringopgave. For os er det afgørende, at vores kunder er glade for og tilfredse med vores rengøring, og har lyst til at bruge os igen og igen. Men har du enkeltstående opgaver, så udfører vi også meget gerne disse. Dette kan eksempelvis være i forbindelse med en flytning, hvis I netop har rykket jeres kontorer i nye lokale eller meget andet. Lige meget hvilken opgaver vi får, er vi altid engageret, og sørger for at vores kunder får en god oplevelse, og gerne vil anbefale os til andre.

På Amager findes rigtig mange erhvervstyper. Men hos DVDMV kan vi klare kontorrengøring i både større og mindre lokaler. Vi kan klare rengøring i butikker og rigtig meget andet. Vi ved hvad, der kræves af de forskellige kundegrupper, og er altid parate til at opfylde disse krav.

Det er super let at bestille din rengøring online her hos DVDMV. Du skal blot angive om du har brug for rengøring i forbindelse med dit erhverv, når du bestiller online.

Book online direkte

LAV EN AFTALE


Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

Loading...