Vi giver dig en gennemført rengøring i Rødovre

Har du svært ved at finde tid til den daglige rengøring i hjemmet, så kan vores rengøringsfirma, som dækker hele Rødovre hjælpe dig. Hos os kan du være sikker på en god service til en overkommelig pris, uanset hvor i Rødovre du bor. Vi har stor ekspertise inden for rengøring i Rødovre samt hos mange forskellige kunder i hele København. Det giver dig garanti for en grundig rengøring, som tager højde for dit hjem og din hverdag.

Hos DetVarDetMinVen er vi fleksible og klar til at udføre en høj kvalitet af rengøring i Rødovre, uanset hvad du har brug for. Vi hjælper alle fra travle forretningsfolk til ældre borgere og handicappede, som af den ene eller anden grund ikke har mulighed for at støvsuge, pudse vinduer eller på anden måde holde hjemmet rent og pænt.

Ved at være TRYG forsikret og have garanti for vores gode service, kan du trygt henvende dig til os, når du står og mangler hjælp med et godt rengøringsfirma i Rødovre. Vi er altid klar til at give dit et uforpligtende tilbud på rengøring af dit hjem i Rødovre. Det gælder, uanset om det kun drejer sig om en enkelt gang eller en fast aftale om løbende rengøring. Hos DetVarDetMinVen gør vi alt, hvad vi kan for, at du er tilfreds med vores resultat hver gang, at vi har gjort rent hos dig.

Book online direkte

LAV EN AFTALE


Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

Loading...