Har du svært ved at finde tid til de huslige pligter, eller vil du bare hellere bruge tiden på andre og sjovere ting? Så er privat rengøringshjælp måske noget for dig, og hos Det Var Det Min Ven hjælper vi hellere end gerne.

Når først hverdagens mange opgaver kører derudad, kan det være svært at finde tid til også at jagte nullermænd og snavsede gulve, men det er heller ikke en mulighed at springe rengøringen over. I hvert fald ikke hver eneste gang – så hvad gør du?

En løsning på problemet kan være at investere i privatrengøring hos Det Var Det Min Ven (DVDMV). Vi sætter en ære i at levere professionel rengøring, og vi kommer ud i alle krogene, når først arbejdshandskerne er på.

Er du nysgerrig, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak, hvor vi kan fortælle dig, hvad vi kan hjælpe med – det er nemlig ikke så lidt endda. Vi tilretter den enkelte rengøringsplan efter kundens behov, og det betyder, at du kan få nøjagtigt den rengøringshjælp, du har brug for i det omfang, du måtte ønske det; dagligt, ugentligt eller månedligt.

Privatrengøring i Nivå

Har du altid håndteret rengøringen på egen hånd, eller er du bare usikker på, hvad du reelt ønsker af hjælp, så fortvivl ikke. DVDMV udfører privatrengøring i Nivå, og vi forsøger hele tiden at imødegå de behov, vi oplever undervejs i vores møde med kunderne – og det betyder, at vi med sikkerhed har en løsning, der også passer dig.

Som udgangspunkt omfatter privatrengøring følgende:

  • Støvsugning
  • Gulvvask
  • Afstøvning af inventar
  • Rengøring af køkken
  • Rengøring af badeværelse

Listen er ikke udtømmende, så hvis du har brug for noget andet eller noget mere, så finder vi også ud af det. På samme måde er det dig, der bestemmer, om du ønsker at få besøg af rengøringsassistenten hver uge, hver anden uge eller blot en gang i måneden – eller måske kun en enkelt gang i forbindelse med en særlig lejlighed.

Hos DVDMV er kunden i fokus, og vi efterlader altid dit hjem skinnende rent, så du bliver glad og tilfreds.

Respekt og gensidig tillid er udgangspunktet

Det kan være grænseoverskridende at invitere en fremmed rengøringsassistent ind i sit hjem, og derfor bestræber vi os på at sende den samme medarbejder hver gang. Alle hos DVDMV arbejder desuden med udgangspunkt i samme nøgleord, så du oplever ensartethed – også når der er afløsere.

Nøgleordene er tillid og respekt.

Som kunde viser du os stor tillid, når du åbner døren til privaten, og det er vi stolte af. Den tillid værner vi om ved at udvise respekt både for dig og dine ejendele, men også for vores medarbejdere, så de trives – og ikke mindst for miljøet. Sidstnævnte kommer til udtryk i de rengøringsartikler, vi anvender. De er nemlig økologiske og miljøvenlige, så hverken du, din familie, vores medarbejdere eller miljøet udsættes for farlige kemikalier i kampen for et rent hjem.

Vil du høre mere, er du altid velkommen til at kontakte os telefonisk eller via mail – alternativt kan du booke din rengøringshjælp hurtigt og let her på siden.

Book online direkte

LAV EN AFTALE


Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

Loading...