Hos Det Var Det Min Ven ved vi, hvor vigtigt det er at bruge tid på mennesker og gøremål, man holder af. Kvalitetstid er en knap ressource for de fleste – men du kan få mere af den, hvis du overlader rengøringen til os.

Bag Det Var Det Min Ven (DVDMV) ligger et ønsker om at hjælpe familier med at forene arbejdsliv og pligter på hjemmefronten på en måde, så der stadig er tid til alt det, der gør os mennesker glade – nemlig at bruge tid med dem, vi holder af. Det gør vi ved at tilbyde privatrengøring med udgangspunkt i den enkeltes behov, og for dig som kunde betyder det, at du kan slippe støvsugeren og i stedet bruge tiden på vigtigere ting.

Har du aldrig inviteret rengøringspersonale ind i dine private gemakker, kan det føles grænseoverskridende, men vi garanterer dig, at du og dit hjem er i trygge hænder hos DVDMV.

Vi har mange års erfaring med privatrengøring, og vi forstår det ansvar, der hviler på vores skuldre, når vi bevæger os rundt i et privat hjem, og derfor går vi aldrig på kompromis med vores værdier; vi passer på dine ejendele, som var det vores egne, og vi kommer ud i alle kroge og hjørner, når vi gør rent.

Privatrengøring i Køge – få en skræddersyet løsning

Bor du i Køge eller omegn, og leder du efter et kvalitetsbevidst rengøringsfirma, der kan håndtere rengøringen af dit private hjem, vil vi hellere end gerne hjælpe dig. Vores koncept bygger på individuelle rengøringsløsninger, og din fulde tilfredshed er naturligvis målet for vores service – og det betyder, at vi tilpasser rengøringen, så den passer til de behov, du har.

Vælger du DVDMV som din samarbejdspartner, får du tilknyttet en fast rengøringsassistent, der gennemgår huset sammen med dig. I fællesskab lægges en rengøringsplan, og den følger vi fra gang til gang, så du ved nøjagtigt, hvilke opgaver vi udfører, og hvornår vi gør det.

Vi er naturligvis fleksible i forbindelse med sygdom, ferie etc., og du kan derfor til hver en tid aflyse eller flytte rengøringen i henhold til vores aflysningspolitik.

Respekt – for dig, for hinanden og for miljøet

I vores arbejde med privatrengøring har vi et nøgleord, der kendetegner vores måde at gå til opgaven på – nemlig respekt. Ikke bare respekt for arbejdet i sig selv, men også respekt for dig som kunde, for hinanden som kollegaer og ikke mindst for miljøet.

Som kunde oplever du respekten i forbindelse med vores gang i dit hjem, hvor vi passer på dine ejendele og respekterer dine ønsker. Den indbyrdes respekt kommer til udtryk i måden, vi omgås hinanden, ligesom vi har stort fokus på den enkelte medarbejders trivsel og sørger for løbende efteruddannelse og forebyggelse af arbejdsrelaterede skader – du kan stole på, at vi gør det bedste for både dig og vores ansatte.

Sidst men ikke mindst er der miljøet, som vi alle skal værne om. Det gør vi ved at anvende økologiske og miljøvenlige rengøringsprodukter, så hverken du, din familie, vores medarbejdere eller miljøet påvirkes unødigt af skadelige kemikalier.

Book online direkte

LAV EN AFTALE


Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

Loading...