Er du træt af at stå med rengøringen på egen hånd, og vil du gerne have lidt mere tid til de ting, du godt kan lide? Så kan du med fordel overveje at investere i privatrengøring – og hos Det Var Det Min Ven får støvet kamp til stregen.

Tid er en knap ressource i de fleste menneskers hverdag, og rengøring er sjældent det, der står øverst på listen over yndlingsbeskæftigelser. Men det skal jo gøres, og hvis du gerne vil slippe, er du nødt til at finde andre, der kan klare arbejdet for dig – og det kan vi. Faktisk er det lige præcis det, vi er her for!

Det Var Det Min Ven (DVDMV) startede op på baggrund af et ønske om at hjælpe familier med at få enderne til at mødes, når der både skulle sørges for børn, madpakker, arbejde og fritidsinteresser, men også for de huslige pligter. I dag servicerer vi en lang række af både erhvervs- og privatkunder, og vi sætter en ære i at gøre rent, indtil alt er skinnende blankt.

Privatrengøring i Humlebæk

Bor du i Humlebæk, og leder du efter en rengøringspartner, der kan komme snavs og skidt til livs i dit hjem, er du på rette vej. DVDMV tilbyder privatrengøring til en skarp pris i området, og vi tilrettelægger altid arbejdet, så det påvirker din hverdag mindst muligt.

Er du vant til at stå med rengøringen selv, har du sikkert en række krav til, hvordan du gerne vil have tingene gjort – og det er ikke noget problem hos os. Vi lytter til dine ønsker, og i fællesskab gennemgår vi dit hjem og udarbejder en rengøringsplan, så du ved nøjagtigt, hvad vi laver, og hvornår vi gør det.

Som udgangspunkt omfatter privatrengøring i Humlebæk følgende:

  • Støvsugning
  • Gulvvask
  • Afstøvning af inventar
  • Rengøring af køkken
  • Rengøring af badeværelse

Har du andre ønsker, finder vi en løsning – det er trods alt dit hjem, og vores mission er at gøre dig glad og tilfreds med rengøringen. Af samme årsag er det også dig, der bestemmer, hvor ofte vi skal komme; skal det være hver dag, ugentligt eller en gang i måneden, eller har du bare brug for en enkelt rengøringssession i forbindelse med en særlig lejlighed?

Respekt for dig og miljøet

Hos DVDMV arbejder vi med udgangspunkt i flere forskellige grundpiller, hvoraf én af dem er respekt. Respekt for dig som kunde, respekt for hinanden og ikke mindst respekt for naturen.

Respekten for dig kommer til udtryk, når vi har vores gang i dit hjem. Her er vi opmærksomme på at være til mindst mulig gene, ligesom vi naturligvis passer på dit hjem og dine ejendele, som var det vores egne. Respekten for hinanden er en intern opgave, som sikrer, at vores medarbejdere trives og er glade, og som blandt andet indebærer løbende efteruddannelse og forebyggelse af arbejdsrelaterede skader.

Sidst men ikke mindst er der miljøet, som har en helt særlig plads i vores hjerter. Derfor bruger vi udelukkende økologiske og miljøvenlige rengøringsartikler, så vi ikke udsætter hverken dig, din familie, vores medarbejdere eller miljøet for unødig farlig kemi.

Book online direkte

LAV EN AFTALE


Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

Loading...