Det kan være svært at få hverdagen til at hænge sammen med alle de gøremål, vi hver især har, og tilbagevendende rengøring gør det ikke lettere – men overlader du den private rengøring til Det Var Det Min Ven, får du mere tid til det, du holder af.

I en travl dagligdag kan det være svært at finde tid og overskud til både familien, arbejdet og fritidsinteresserne, og endnu sværere bliver det, når der også skal presses rengøring ind i programmet. Derfor er det også en stor lettelse at lade arbejdet ligge – og vi overtager det gerne.

Hos Det Var Det Min Ven (DVDMV) er det vores mission at give dig mere tid til det og dem, du holder af, og vi garanterer dig en professionel og pålidelig rengøring helt efter dine ønsker.

Har du aldrig inviteret en rengøringsassistent ind i dit hjem før, kan det på mange måder være grænseoverskridende – det ved vi – men du kan have ro i sindet, hvis du vælger os som din samarbejdspartner. Vi tilrettelægger arbejdet, så det passer dig, og vi passer på dine ejendele, som var det vores egne.

Privatrengøring i Hørsholm – kvalitet og effektivitet

Har du altid stået for rengøringen selv, eller har du indtil videre ikke fundet et rengøringsfirma, der lever op til dine standarder? Hos DVDMV forstår vi, at det kan være en følsom sag at investere i privatrengøring, men vi går til arbejdet med stor professionalisme, og vi tilpasser rengøringsplanen efter dine behov.

Det betyder, at vi – den første gang du skal have gjort rent af os – sender en medarbejder hjem til din adresse i Hørsholm, som efterfølgende bliver din faste rengøringsassistent. Her gennemgår I din bolig og dine ønsker til rengøringen, og i fællesskab lægger I en plan for, hvad der skal gøres rent, hvornår det skal gøres og ikke mindst hvordan. På den måde ved du altid, hvad der skal ske, når vi kommer, og du kan roligt forvente et flot og skinnende resultat – vi går nemlig ikke på kompromis med kvaliteten.

At vi udarbejder en rengøringsplan, betyder ikke, at du ikke har mulighed for at aflyse eller flytte en rengøring, hvis det skulle blive nødvendigt. Vi er yderst fleksible, så længe du holder dig til vores aflysningspolitik.

Privatrengøring med respekt for miljøet

Rengøring generelt er en disciplin, der kræver hårdt arbejde og effektivitet, og det finder du hos DVDMV. Vi sørger nemlig for løbende uddannelse af alle medarbejdere samt forebygger arbejdsrelaterede skader, så hver og én hos DVDMV trives i sit arbejde – det kalder vi respekt for hinanden.

Den samme respekt møder vi dig, dit hjem og dine ejendele med, og det kommer både til udtryk i vores tilgang til arbejdet i dit hjem, men også i de rengøringsmidler vi anvender. Hos DVDMV bruger vi økologiske og miljøvenlige rengøringsartikler, så hverken du, din familie, vores medarbejdere eller miljøet udsættes for skadelige kemikalier, når der gøres rent.

Du kan altså med ro i sindet investere i den luksus, det er at få gjort rent i dine private gemakker. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos DVDMV.

Book online direkte

LAV EN AFTALE


Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

Loading...