Rengøring for erhvervsfolk i Købenahvn

Hos Det Var Det Min Ven tilbyder vi rengøring for både privatpersoner og erhvervsfolk. Virksomheden holder til i Hovedstadsområdet og rykker også ud til øvrige byer på Sjælland. Vi har masser af erfaring med rengøring, og møder altid kunderne med et smil. Som noget nyt tilbyder Det Var Det Min Ven også at gøre rent hos erhvervsfolk på f.eks. kontorer. Vi lover dig konkurrencedygtige priser, og er blandt de billigste på markedet. Derudover kender vi vigtigheden af at ethvert stykke arbejde bliver udført grundigt og på de bedste vilkår. Derfor hjælper vi virksomheder i København og omegn med at få rengøringen klaret. Det betyder, at der er én ting mindre at fokusere på, og dermed mere tid til at varetage øvrige opgaver.

Det Var Det Min ven har en bred viden inden for områderne rengøring og rengøringsmidler. Skulle du sidde med et ønske om at vi benytter os af dine egen rengøringsmidler, er dette også en mulighed. Vi er åbne for forslag fra dig som kunde, da det i sidste ende er dig, det hele drejer sig om. Vi ser det som vores vigtigste opgave at møde dig og dine behov, lige nøjagtigt der hvor du er. Vi ved, at der er forskel på kunder, og at alle opgaver er forskellige. Med vores store erfaring er vi i den grad gearet til at møde alle typer kunder. Vi hører meget gerne fra dig, og finder sammen ud af hvordan vi på bedst mulig vis sørger for, at din hverdag bliver nemmere.

Det Var Det Min Ven hjælper dig, hvad enten du blot har brug for vores service én enkelt gang, eller du har brug for vores hjælp fast i løbet af en kortere eller længere periode. Som navnet antyder, efterlader vi dit kontor eller dit erhvervslokale rent og pænt, så vi altid lever op til vores navn

Book online direkte

LAV EN AFTALE


Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

Loading...