Bor du på Amager og har brug for rengøring, så er vi hos DetVarDetMinVen (DVDMV) altid klar til give et godt tilbud på dette. Vi tilbyder rengøring både for privatpersoner, men i høj grad også for erhverv. Hos DVDMV giver vi garanti for, at vi efterlader dit hjem eller din virksomhed flot og rent hver gang. Vi leverer altid et topprofessionel stykke arbejde, der lever op til dine behov og ønsker. Vores rengøringsteam er super erfarnt, og ved hvad der skal til, og ved hvor essentielt det er, at kunden og kundens behov altid er i fokus.

Vi dækker hele Amager, så uanset om du bor i Dragør, Kastrup, Tårnby, i Ørestaden eller i Sundby, så kommer vi gerne med et tilbud til din rengøringopgave. For os er det afgørende, at vores kunder er glade for vores rengøring, og har lyst til at bruge os igen og igen. Men har du enkeltstående opgaver, så udfører vi også meget gerne disse. Dette kan eksempelvis være i forbindelse med en flytning, efter en fest eller hvis du netop har overtaget et nyt lokale eller en ny bolig. Lige meget hvilke opgaver vi får, er vi altid engageret, og sørger for at vores kunder får en god oplevelse, og gerne vil anbefale os til andre.

Amager er et sted med mange forskellige kundegrupper. Men hos DVDMV har vi stor erfaring med både rengøring for ældre, for handicappet, for travle børnefamilier, men også i små erhverv, som der findes rigtig mange af på netop Amager. Vi ved hvad, der kræves af de forskellige kundegrupper, og er parat til at opfylde disse krav.

Det er super let at bestille din rengøring her på siden. Du skal blot angive om du har brug for rengøring i forbindelse med dit erhverv eller om der er tale om privatrengøring.

Book online direkte

LAV EN AFTALE


Vi har gjort det nemt at booke. Vælg din dato, angiv antal kvm og foretag en online booking

Loading...